Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Den som dricker av det vatten jag ger, skall aldrig törsta, utan det skall bli en källa i honom, vars vatten springer upp med evigt liv"


LIVETS KÄLLA

som ger världen liv, och

som Satan gör allt

för att dölja:


både innanför

och utanför

kyrkorna.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-26 12:16



Bookmark and Share


  Maria T
"Säll den henne finner.
Hon är djup och klar"
2013-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld