Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tristess

Tick, tack, tick, tack.

Det mulnar och färgerna försvagas
Ljuset dör och väntar på att lagas
Det susar tyst nära ditt hjärta
Väntar på att få ta del av din smärta
Ljudet av en smäll på långt håll
Väntar på din egen visa i d-moll
Omedveten om framtiden
Planerar du ej inför striden
Sommarkvällen är snart förbi

...Vad händer med min fantasi?




Fri vers av Bitförbit
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-26 15:30



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärda ord i fantasifull skrift!
2013-08-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
här funkar den bra
2013-07-29

    Vinterkungen
Din fantasi är ju blomstrande! :)
2013-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit