Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring

Allt är föränderligt
Men inte jag
Det du ser
Är mig
Jag vill vara som dig
Som alla andra
Men jag kan inte
Något är fel
Det finns ett svar
Men jag vill inte ha ett svar
Jag vill bara ha förändring




Fri vers av Bitförbit
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-26 18:47



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
förändra!

bra framskriven önskan
2013-07-29

    ej medlem längre
Bra text, igenkännande känsla..
2013-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit