Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kan det gå

Du såg på mig som att jag var den bästa
Jag såg nog inte dig på samma sätt
Jag glömde bort känslan av att älska
Du fann den på nytt
Nu sitter jag ensam och reflekterar
Jag var dålig och du var bra
Egocentret i mig vill ha det
Den snälla säger "lägg av"




Fri vers av Bitförbit
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-26 18:51



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Är man inte kär så är man inte.
2013-07-30

    ej medlem längre
"dålig"?

eh



det finns bara

- människor
2013-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit