Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Guds rike består inte i ord, utan i kraft".


GUDS RIKE

en verklighet utanför alla

ord och bokstäver; en

andlig verklighet

som bor i


människohjärtan.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-26 21:11



Bookmark and Share


  Maria T
Så är det.
En andlig verklighet
2013-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld