Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tavla, målad av en amatör.

Vita lögner tenderar att vara ett välanvänt koncept,
för mig låter det mer som ett dödsdömt recept
på en relation vars gränser redan släppt.

Sanningen borde vara en lag,
inte något som delas ut efter var en ens eget behag.

Fungerar inte sanningen om du
vill att saker skall gå på ditt sätt?
Grattis, du har funnit skillnaden mellan fel och rätt.

Ibland önskar jag att jag var någon
typ av tidsenlig gudlös profet,
att jag fick upplysa, peka och härja i sanningens frihet.
Peka på dem som talat osant,
och upplysa dem som lever i osanningens dimma.


En klyftig person skapar en illusion
av en sanning inför en hel värld,
En klyftigare person skapar en värld
av sanning inför dem som lever i en illusion.







Bunden vers av Madagascar
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-27 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madagascar
Madagascar