Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET FINNS EN PLATS I HIMMELEN FÖR DIG

JESUS själv, har gjort den

i ordning: den kostade

honom livet, som

pris.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-27 12:10



Bookmark and Share


  Maria T
Mitt hjärta fylls av
tacksamhet.
2013-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld