Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargar

Vem kan kontrollera vargarna
De äter av det du ger
Döm inte vargarna
De ser vad du ser
Hör du vargarnas yl
De hör dig när du ber
Döda inte vargen
Det är han som gör att du ler




Fri vers av Bitförbit
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-27 20:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken fin pärla jag råkade hitta i ditt arkiv!
2014-07-15

  träsnidaren
Vilken fin text!
2013-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit