Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skilda vägar

Du såg mig i ögon
Du höll min hand
Från mina ögon började tårarna rinna
Jag förstod nu att det här var slutet
Jag insåg vad livet hade gett oss
Det enda vi fick var två skilda vägar att gå




Övriga genrer av Sarades
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-28 02:56



Bookmark and Share


    Tollwut
Den här var bra!
2013-08-08

  Lasseman VIP
Wow!.. som plockat från en av mina dagar jag ej önskade... bra skrivet min vän
2013-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Sarades