Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken på dig

det gör mig ledsen att tänka tanken
att tänka gör ont
för jag tänker på dig och du gör mig ledsen




Fri vers av Sarades
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-16 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sarades