Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
S:t Anna gamla kyrka 27 juli 2013


Möjlighet

 

En öppen kyrkdörr

och en klockklang som glöder

döden finns inte




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-07-28 18:03



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Trösterikt och hoppfullt!
2013-08-20

    ej medlem längre
Underbara ord samt vacker bild!
2013-08-04

  Ola Rydberg
Fint
2013-08-03

  Bibbi VIP
Berör mig starkt.
2013-07-30

  Chawa VIP
Så sant och vackert skrivet med få ord - döden finns inte..!

2013-07-29

  Monika A Mirsch VIP
Skört, stort och mjukt!
2013-07-29

  Siggesdotter
Tänk att så få ord kan innehålla skapelsens största budskap -
evangeliet i ett nötskal - Tack Eva!
2013-07-29

  anits VIP
En mycket fin haiku
så sant på vissa platser
finns inte döden
2013-07-29

    Dan Myrbeck
Härligt!
Odödlig!
Ska betala medlemsavgift
i 200 år till poeter.se!
2013-07-28

  Anya VIP
Precis, ibland är odödligheten så nära! Bra!
2013-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP