Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nollställd

Tvetydig ordkombination
Hjärta i explosion
Huvud rullar
Sinnen snurrar
Svart hål i magen
Känslan av slagen
Smaken i munnen
Är som försvunnen
Sträcker ut min hand
Vill få dig i land
Trampar krampaktigt vatten
Kan inte vinna debatten
Du vill inte ha det mer
Det är mig du överger




Fri vers av Bitförbit
Läst 233 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-29 18:25



Bookmark and Share


  mysing
Mycket bra rytm och
En del att känna igen
Bra!!
2013-07-29

  träsnidaren
Vilken härlig rytm. Fint!
2013-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit