Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tycker du om mig?

 

 

 

 

 

 

 

 

Och

 

Du sa

 

 

 

 

[tystnad]

 

 

 

 

Jag grät.




Fri vers av Bitförbit
Läst 216 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-07-30 02:17



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Får hoppas att svaret var så uppenbart att det inte behövde ett svar.

Att annars svara med tystnad är nog bland det värsta man kan göra i ett sådant läge. Och den som svarade så kan inte ha alla kossorna i hagen som missar en sådan skatt!
2013-08-03

  Jean-Michel Orblin
Inget:(
trist att inte få svar!
2013-07-30

    ej medlem längre
längtans svar
2013-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit