Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När skrivarjaget väl börjat reflektera över livet i korta satser och teser, är det bara alltför lätt att börja föda fram än fler alster i samma sorts anda. Jaget sparar dem till en annan dag, för att inte i onödan mätta läsaren.


Dagens tanke 2013 07 30 - Paradox




Föreställningen om att
vi lever i
ett fritt land,
är inte alltför

gammal. Hade den
varit gammal, hade
den säkert inte
som blivit det.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-02 02:48



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
livet är vad man gör det till
om man drömmer är man fri
om man duschar är man fri
om man älskar är man fri
som bella dikten...
2024-02-02

  Kungskobran VIP
Ha, fritt land, självcensuren i Sverige är betydande, som tur är har vi nätet.
Här är en dikt ur min diktsamling Blåljus som belyser detta

Sanningen min vän
är för politikerna den värsta fienden
så det är inte lätt
med internet
där får man skriva vad man vet
till politikernas stora förtret
2024-02-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP