Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tänkte på något som fick mig att skriva texten, sedan skrev jag den och glömde genast bort vad som födde tanken. Kanske något om kvinnan som sprungen ur Adams revben. Som bara är löjligt i sig.


En reflektion av något slag






Livet, verkligheten, historien och människorna är som en enda soppa. Det är allt tur det går att koka soppa på en spik.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-30 16:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Suveränt!
Visst är det konstigt att vissa människor tror sig vara öar, inte beroende av någon. Hur tror de att de hamnade i denna soppa kan man undra?
2013-08-01

    ej medlem längre
bästa jag läst idag. god smak hela vägen.
2013-07-31
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP