Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄCKROSBLUES

jag ska fiska upp en näckros

och placera den mellan dina bröst

jag ska fiska upp en näckros

och skynda mig innan det blir höst

 

 

jag väljer en vit

för det är din särskilda kulör

ja, jag plockar en vit

till hemligheten innanför

 

 

 

det finns näckrosor i lillån

och i boulognern likaså

det finns näckrosor på öster

men hur kan jag få dig att förstå

du är vit liksom snön

men själv är jag oändligt blå

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   30/7 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-30 18:29



Bookmark and Share


  mare VIP
Gillar rubriken
och texten
2013-08-04

  Mikael Ekman
Originellt !
2013-07-31

  KattenKin VIP
Åh så fin! Snacka om mystext! Verkligen egen och med glimten i ögat. Den har charm..
2013-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP