Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var min Miss Decibel

Jag har blivit så bedragen av mina egna känslor för många gånger

och jag är arg
Arg för att jag inte vågar
Och för att jag så lätt vaggas in i falska känslor

försöker dämpa min ångest i ett moln av nikotin
Men ensamheten tränger sig på, in och igenom mitt skydd

Jag kan bara gråta mig till sömns
I samma andetag




Fri vers av MTA
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-31 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MTA
MTA