Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRÄMLING

Främling, främling, främling – idag
Idag mötte jag en främling, i din kropp
Din röst hade hon, men det var inte du som sjöng
Dina ögon hade hon, men det var inte du som såg
Och hon hade till och med ditt hjärta, men ack nej,
Det var inte du som slog

Främling, främling, främling – idag
Du var mig en främling idag
För trots att du hade samma röst, så var det inte för mig du sjöng
Och trots att du hade samma ögon, så var det inte mig du såg
Inte ens ditt hjärta är sig likt, för fastän det ännu slår; så slår det ej för mig




Fri vers (Fri form) av Aron O
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-01 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aron O