Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den här i maj 2013


På resande fot

Kanske en liten gång
Någon annan ville väl
gjorde så intrång
i denna innerliga själ
nyans av turkos
kläder av vemod
riddaren nu stod
kan inte förgås
reser vidare
till världens
ände
där känsel
inbrotten
började




Fri vers (Fri form) av Liviluckan
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-01 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liviluckan
Liviluckan