Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var jag finns

Efter fjorton år i lägenheten flyttade jag till landet
Vacker trädgård runda stora lönnar, solnedgång i väster
Lägenhetens solnedgång speglade sig i husen i öster
Efter drygt två år flyttar jag till Gärdet - det som ligger i stan
Efter bara en vecka känner jag mig hemma
Sitter i köket och förundras, ingen solnedgång har
jag sett skymten av annat än min fasters
jag känner mig hemma
Jag bor i mig själv





Fri vers av Liviluckan
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-10-10 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liviluckan
Liviluckan