Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På något vis känns det så efter åskan


Som i kameran

Åskan rensar

inom mig och ute -

nyformaterad

130801




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-01 16:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker om din haiku!

Bokmärker!
2013-08-01
  > Nästa text
< Föregående

sajo