Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARDAGLIGTVIS

allt rullar på vardagligtvis

allt snurrar på

allt har sitt pris

ångan från dig

hettan från mig

sid sålde sig

han sjöng "my way"

 

 

 

 

snart får mig lördan

att känna mig fri

sångerna från

barbro hörbergs staffli

drar som ett lindblomsgrönt

pärlband förbi

per strödde per-lor

och glada gick vi

 

 

 

 

 

fruktmånad nu

allt rullar på

fåglar får bröd

stora som små

i folkets tjänst

mot nöd och svält

uppdraget är

vårt skördefält

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    1/8 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-01 18:09



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fint och högst eget!
2013-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP