Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Du skall få min gamla cykel när jag... Vem fan vill ha en gammal cykel nu för tiden? Nä, nu är det andra grejer som gäller! Varning för burlesk! Repris för nytillkomna donatorer.


Organdonatorns visa

 

Du kan få min ena njure när jag dör!

Du kan få min ena njure när jag dör!

Ty därefter, kan man gissa

blir det inte mycket kissa

så den bör du inte missa när jag dör!

  

Du kan få min svullna lever när jag dör!

Du kan få min svullna lever när jag dör!

Jag har vant den vid att festa

så nu tål den nog det mesta

Du kan få min svullna lever när jag dör!

 

Du får gärna mina lungor när jag dör!

Du får gärna mina lungor när jag dör!

Man behöver knappast andas

när som evigheten randas

Du får gärna mina lungor när jag dör!

 

Du kan få min gamla höftled när jag dör

du kan få min gamla höftled när jag dör!

Den är inte alls så sliten

för min övervikt är liten

så den biten får du gärna när jag dör.

 

Vill du se med mina ögon när jag dör?

Du får gärna mina ögon när jag dör!

Det finns mycket kvar att skåda

tag det ena eller båda!

Du får gärna mina ögon när jag dör.

 

Dock, mitt hjärta får du inte när jag dör.

Nej, mitt hjärta får du inte när jag dör.

Det förlorade jag redan

ja, för mycket länge sedan

så mitt hjärta är försvunnet när jag dör.

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-01 18:32

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Insiktfullt, klämmigt och berörande!
2013-08-02

  walborg
Känns så fint att läsa
2013-08-01
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP