Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förringade ordspråk 25

En slipsten gör ingen sommar




Fri vers av Knickedick
Läst 407 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-02 08:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ac edie sau ets ingol fare ue ei
2013-08-20

    ej medlem längre
Men en smärgel kan göra att ingen somnar.
2013-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick