Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Stina för dina underbara texter en varm kram du av mig får.


Ord till Stina

Till Stina
dig vill jag
ge några ord

jag minns
den dagen för
sex år sedan
då jag utanför
din dörr stod
med gråten i mina
ögon men lilla vän
sa du vad är det
den dagen fanns du
till för mig här på
vår jord

när jag berättade
vad som hänt
en hand på min axel
och jag fick bara
va i stillhet hos dig
det var så du tröstade
mig

Denna text är
av mig Sara gjord
till dig som
är en skrivarvän och läsvärd poet
som jag tror många
här på denna sida vet

130802





Bunden vers (Rim) av sajo
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-02 11:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fin hyllning!
2013-08-04

  anits VIP
Tack Sara för dina fina ord,
som gör mig så glad!
2013-08-04

  Larz Gustafsson VIP
En fin hyllning.
2013-08-02
  > Nästa text
< Föregående

sajo