Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Parodi, som i detta fall, kan stundom även kallas parafras.


Försök till sångparodi





Hon fick sig ett gott skjut igår
men hannen slank ur grottan
lika glad var hon för det
men gladast var nog råttan




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av lodjuret/seglare VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-25 19:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
H Y S T E R I S K T O T R O L I G T S U P E R R O L I G!!

BRAVO!!!!!
2013-10-25

    ej medlem längre
always use protection!
2013-10-25

  Mona J.
haha :D Bra!
2013-10-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP