Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att slå sig ner

Jag slog mig ner
på en parkbänk på hälsans stig
Råkade fumla till i mina tankars
avklädda och rostiga jämmer

Så går det när
man slår sig ner i grusets
vassa famn
sticker sig på fingrarna
Blir oren i öppna
och icke
läkta sår…




Fri vers av Eder Krille
Läst 531 gånger
Publicerad 2006-03-05 19:22



Bookmark and Share


    NoMi F
Vilken underfundig test-poesi
Olika vinklar , ger mig många accosiationer
Fint det tycker jag om
2006-03-06

  Wretling Erik
Ah fyndigt!
2006-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Eder Krille
Eder Krille