Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eventuella invändningar kan ni stoppa upp någonstans.


SPLITTRAD I SPLITTRET

observationer från ett torg

tyugda av minnen och av sorg

spridda noteringar på pränt

aska från broar som jag bränt

flickorna har sin egen rymd

och den är synlig fastän skymd

allt är som snö som täckts av sot

och det är blacken runt min fot

 

 

 

 

jag sjunker i besvikelsen

får den bekräftad, drunknar sen

misstankarnas konfirmation

tar effektivt kål på passion

observationer under lupp

tystar min grynings röda tupp

aldrig blir verkligheten glömd

drömmaren är sålunda dömd

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    3/8 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-03 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP