Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människors själar är klippta som får.

 

Synopsis Riddles of the Sphinx (eng-sv)

Människors själar är klippta som får.

Synopsis: Gåtor av Sfinx.

Förbannelse över din son börjar ta skumma.

Dina ögon verkar världar

Vem dricker från SAP av skapelsen?

I detta ögonblick

Tittar på bilden som jag gjorde innan vi kysser

Den Långt innan

Den kväva oss i kyssar

Livet är smutsiga naglar av denna

Vänligen väcka mig ur drömmen

När vi blir gamla

Och döden kommer att försöka få alla väggar i helvetet med mig av ensamhet.

Lämna inte mig när jag faller

Mitt liv

Är en trasig del av dig?

Ritar märkena på sängkanten

Som ett tecken på att jag fortfarande har väntat, i tiden

Folk skriver texter i

Nocturne

Människors själar är klippta som får

Du är mannen i den stora världen som jag gråter i sonetter

Dina ögon öppnar nya världar av andra planeter i galax.

Oändligheten i artär

Kokar

Mått skallös

Oblandat

Magiska ögonblick

Förbannelser vill spela mannen

På mina kotor

Flyktingar är som stjärnor

Vällustiga Pivoter.

 

             

Curse over your son begins to take skim.

Your eyes seem worlds

Who drink from the sap of creation?

In this moment

Look at the photo that I did before we kiss

The Long before

The stifle us in kisses

Life is dirty nails of this

Please wake me from the dream

When we get old

And death will try to get all the walls in hell with me of loneliness.

Do not leave me when I fall

My life

Is a broken part of you?

Draw the marks on bedside

As a sign that I've still expected in the mean time

People write lyrics

Nocturnal

People’s souls are shorn like sheep

You’re the man in the big world that I cry in sonnets

Your eyes open new worlds of other planets galaxy.

Infinities in artery

Bring to the boil

Dimensions swallow

Unmixed

Magic moment

Curse wants to play the man

On my vertebrae,

Refugees are like stars

Pivot voluptuous .




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-03 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP