Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

När solen har avgett sin sista stråle och dess leende försvunnit blir vi upplysta
av stjärnornas ljus...

Nu möts våra läppar under den still vinda natten...

Jag känner den värmen din kropp genererar när du viskar mig din förälskelse...

Mitt hjärtrytm har länge varit i obalans, men nu....

Nu bultar den hårdare än någonsin....

Du tände återigen ljuset i mitt liv...

Det är dags att ta ett kliv, in i ett vuxenliv...









Fri vers av Charbel
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-03 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charbel

Senast publicerade
Kärlek
Förälskelse
* Se alla