Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mammas hjärtan.


Kontemplation

I den är inga berg för höga eller hav för djupa

Svävar över horisontens vackra öga

Insupen i dess inre tystnad,

den andra biten av mig, lugnet.

 

Jag blir så stark i dina ögon, vi ser på samma sol

Det ger ett fint leende inombords som värmer

Jag ger dig mina tankar när dina ord inte räcker till,

Jag skall lära dig att överleva livets humor med klokhet

Önskningarna är vår inre vilja att finna ro, en resa hem

När du bär  med dig viljan finner du din plats av ro

En plats att vilja vara för ständig kärlek och frihet

Ett kärleksfullt hjärta är början till all kunskap min kära

Det är en gåva att vara välsignad med hopp och tro

 

Du & Jag

Jag & Du

Vi

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-04 10:17



Bookmark and Share


  Wolf Wallström
För mig, är Din text en hyllning, till de människor som kan se och uppmuntra.
2013-08-05

  Lars Hedlin
En mycket fin dikt som applåderas!
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP