Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en tråkig dag på jobbet.


I spegeln

 

En olycklig dag

Ett nollställt ansikte

Blanka, tomma ögon

Eller är de dimmiga?

Munnen går inte att spänna

Det finns ingen motivation

Håret är självklart perfekt

Enda gången någonsin

Naken ser du allt du är

Allt ser så fel ut

Fast så är det nog inte

Armarna hänger tungt

Du har blivit smal

Eller är du tjock?

Hur ska du kunna veta?

Dina lögnaktiga ögon

Såg kärlek

Kärlek som inte fanns

Vad mer är det du ser?




Fri vers av Bitförbit
Läst 224 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-08-04 16:25



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Väldigt starkt och igenkännande!
2013-08-11

    ej medlem längre
Så stark text... Känner den verkligen...
2013-08-05

  träsnidaren
Igenkännande text för min del.
Du förmedlar dina tankar väl.
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit