Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BAKOM MIG

att bara lämna allt bakom mig

att flyga fritt, att sväva lätt

vad än de andra säger om mig

de som har fel, de som har rätt

förgäta det som ligger bakom

och sträcka mig mot allt framför

tillkommer endast Herrens egna

är något Jesus ger och gör

 

 

 

och när det ljusnar här inom mig

betrycket är ett minne blott

då har jag lämnat allt bakom mig

på grund av nåden som jag fått

jag kan se fram mot norgondagen

fast den är vanlig arbetsdag

för jag står inte under lagen

i nåden frodas, fröjdas jag

 

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     4/8 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-04 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP