Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STÖRSTA KÄRLEKEN

min kärlek till Dig

är så ringa

Din kärlek till mig

är så stor

Din kärlek som inte

vill tvinga

Din trofasta kärlek

som tror

min kärlek till Dig

är en pilfink

Din kärlek till mig

är en örn

Du ser alla sår

alla tårar

i mitt isolerade hörn

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    5/8 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-05 18:02



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fin poetisk dikt med stort innehåll.
2013-08-12

    ej medlem längre
Mycket fint Larz
2013-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP