Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otrohet

Discoljus
Svettiga kroppar och kall öl
Din puls mot min
En rökig bar

Blodspår
En kall kropp och rädsla
Din puls mot någon annans
Kyla

Ambulansljus
Bara mina tankar
Ingen puls alls

Du var inte med mig när jag dog




Fri vers av Linnea Rosenstedt
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-05 21:30



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Himla bra. Destruktivt med driv.
2013-08-05

    ej medlem längre
Det är bara du! Glöm inte det.
2013-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Linnea Rosenstedt