Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att inte hinna med

Jag vill ta en dag i taget
men det är svårt
när flera dagar attackerar mig samtidigt

Tiden har aldrig varit min vän
aldrig närvarande
alltid frånvarande
att leva i nuet,
ett främmande uttryck för mig

Jag försöker komma ikapp
men loppet känns förlorat innan det ens har börjat




Fri vers av MatildaLi
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-05 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MatildaLi