Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor

Jag har en psykisk inre blödning,
den slutar aldrig att blöda.
Allting i mig längtar om natten.
Jag är en utsvulten varg med ett svart tomrum som aldrig går att fylla.

Rastlösheten, vilsenheten, springandes barfota i en rondell.
Stenen som är för tung för att bära.

Jag onanerar mot en svan, förintar allt som är vackert.
Bär lycktan i nattens skog, med förbundna ögon.




Fri vers av Kristinnaimi
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-06 00:21



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
låt din lusta fyllas utav allt du så vill
må du i överflöd få allt du så vill

förinta vad du vill
det som är vackert, är Du
2013-08-06

  träsnidaren
Wow!
Dina ord griper tag i mig.
Tycker mig känna igen känslan
och den är inte kul.

Fastnade speciellt för sista stycket.

Bra text!
2013-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Kristinnaimi
Kristinnaimi