Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titta

Titta

där bröt styrkan som en giljotin

titta

där föll honnet  ner

titta

där orkade detet inte mer

titta

där skrapade knän mot skrikande tungor

dom trånga små gångarna klaustrofobiskt  instängda i veninkvävning

ett säkert recept mot en förflyttnings ensam planet

ingen säkerhet lögnets påståddhet

Ta en avgasfylld buss i 210 genom blodet och förgifta alla vägar

titta och håll uppsikt på dess falskhet

mer känslor än sandkorn på din strand och min

mer klippa än det hårda berget emellan alla

identifiera fort dess offer

parasiter värre än en tropisk myggsvärm

sug

sug

sug din jävul

det finns bättre sätt att offra sitt liv på

avslöja kapitlets hemlighet dess nya säsong

lögnbefria din sista väg, genomskådad

svekfyll alla mina bägare till guld

pinocchio där, säger mer än trasiga lögnare

klimat förändra alla system på eget bevåg

ta gröna länder och gör dem till en savann

där t.o.m Hitchkock kan ödeslägga sina dränkta tankar

skriet med fåglarna som bas

värdera äkta tal mot förlorade förfalskade ord

värdera ditt fläsk och sälj till all you can eat

yourself stupid

tjyva det uppenbara och sätt på en krona

Varsågod, slå ner dig för samtal med Macaw

Varsågod, nig o slicka med stålblick som luft penetrerar det tomma

attackera alla celler och göm dig i förväg

Försök inte krusa mitt hav

 

jag äger mig själv, jag älskar mig.

 

Minerva når Nikes slag

göm eder evigt i Sarkofag

Viktoria kallad ny dag.

 

Vredes analysera dess psykopatiska drag

håll ihop alla stenformationer

dra rötterna från dess näring

Gråt för en gångs skull i helvete

 

gråt för fan

passa på nu

din chans

släpp dig fri

töm alla hav

 

Macaw fyll alla vad

Simma med vattenfallet och virvla ner i skummet

kom upp nyfödd och fri.

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-07 15:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart skaldat!
2013-08-08

    ej medlem längre
utmärkt
ut-
flykt
2013-08-07

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Titta&Jag tar för mig:
jag äger mig själv, jag älskar mig
Ett härligt poem, dynamiska Minerva.

2013-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP