Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=34gNgaME86Y


Soaréer

 

på Solens hem oas

hänger i dörren ett rep av silke

att nå dig

 man måste passera en dörr av ljus

 dödliga kommer att trängas in

men, det är du som behärskar himlen

de rättfärdiga

och alt vad ni döljer

 

ja ja

solen går upp och ned

och till kulmen är offret

på barn och barn igen

 

 sedan urminnes tider, Maja

dödliga förde dig

du sol mild och söt

gammal och sjuk

 varför vända dig om, magnetfältet

att ge oss dominoeffekt

du gav livet vi förstår dig

då vi-en dag

låtsas att du inte förstår

 

protestera kraftigt

genom mörka molnen tungt med åska och blixtar du gömde

bränna upp till grunden

 

hus valv, nådde livet oss?

 

offrandet av spädbarn som är födda

vi kommer att ge dig och de ofödda

 

ett bergsfolk rand

och livet för livet

  vi offrar

  för din uppstigning

 

kom visas igen sol

du-ger ljus!

av ljus du kommer att födas på nytt

 

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-07 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP