Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter stormen (Sudden solitude)

Jag målar inga
brinnande horisonter längre
kan inte klä orden 
i storslagenhet 


alla mina drömmar
lämnar jag åt natten
vaken har jag inte
hjärta nog
att bära eller brista
eller hoppa utför stup


livet väljer livet
men har ett pris
små steg i det tysta
en dag i taget.







Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 635 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2013-08-09 12:39



Bookmark and Share


  queenia
fint. Stämt. Sorgligt.
2013-10-11

  Änglaögon
Fina tankar.
2013-09-06

    Erika H
Underbart insiktsfull dikt. Ord som träffar mitt i. Om en vuxenhet i en stillad tid. Ett lugnare varande där toppar är jämnade och djupen, inte så djupa längre. Det finns liv men det är lite mindre och lite större, annorlunda.
Mycket välskrivet.
2013-08-14

  Maiah VIP
fin, känslig, storslagen.... skör, vackert skör
2013-08-09

  ResenärGenomLivet VIP
Blir berörd av dina ord...men "en dag i taget" får räcka för nu...
2013-08-09

    ej medlem längre
Applåder!
2013-08-09

  Yrre VIP
Urbra, tycker om!!
2013-08-09

  Maj-Lis VIP
Den var bra
2013-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP