Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol symfoni

Solen föds varje morgon i gryning  av vita plasma klart
i semicirclulare du spelar ljus genom solljuset ..
Jag vaknar upp varje morgon för att beundra med entusiasm.
och det sublima är din uppstigning till himlavalvet

vad droppar du i djupet av det djupa havet på kvällen som djupt gör mig ledsen att du måste bryta upp med mig för att gå till den andra sidan av världen.

 

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-07 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP