Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag omfamnar dig

och jag undrar om du hinner

uppfatta alla mina atom känslor

på en milli sekund.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-08-07 20:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Annars kanske man kan pröva med partikelacceleratorn LHC i Cern... ;-)
2013-08-14

  Lars Hedlin
Vacker tanke!
2013-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP