Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
The Orb


Little Fluffy Clouds

Det är så våra minnen...

tågrutors städer susar förbi

Melodins bas mening

Det är så vi betraktar dem

Människor går på och av

en ständig resa,

där målet är bort eller hem

Vi färdas konstant

Kors och tvärs, igenom varandras sfärer

Igenom varandras världar

Även rösterna

Formationer av The Orbit

och allt i dess leende mening.

Det var så jag tänkte när jag såg

det framför mig. Little fluffy clouds.

Vi har alla våra.

För mig var dom början till drömmar och frihet

Jag trodde mig som liten att jag höll handen-

utsträckt från planet och känna att de var som bomull

 

Mjuka

 

Jag har mina och Du dina,

men vi ser dem tillsammans.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-08 00:44



Bookmark and Share


    glasa VIP
visdom
insiktsfull
skön att läsbevandra

och jag blev så lycklig
av

de två sista raderna
de kom som en underbar överraskning
2013-08-14

  Lars Hedlin
En mycket fin text!
2013-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP