Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sune själv gillar att berätta sagor, det är nästan det nästan det bästa han vet näst fikon, kopparödlor, solnedgångar samt sillgrisslor, sillhajar och lips-illar. Texten är från 2013 07 15. Texten är förstås ren osanning, påhittad i stunde


Sunes bekännelse i gräset - Paradox





Både min bror o min far heter Roland
och de blånekar jämt om att de ljuger.
Vilket de gör alldeles rätt i,
man bör inte medge att man ljuger
för då skulle man ju aldrig bli trodd.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-02-16 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP