Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skillnaden mellan god och ond

 

Skillnaden mellan god och ond
Är,
Lika med skillnaden mellan liv och död

Är lika skillnad mellan
Kärlek
Och hat

Är lika med skillnaden
Mellan
Jesus och Moses/Mohammad

Kärlek och förlåtelse
Eller
Hat och straff!

Skillnaden mellan en sann gud
Och en påhittat gud
Är lika med frid och fred

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-09 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP