Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillheten bland vågorna

 

"Jag är"

stillheten bland vågorna

den levande eldens flammande skönhet 

den värmande doften från medkänslans ros

den sjungande kärleken i det tidlösa här

Målade flammor och ytliga ord

kan aldrig greppa

det enklaste 

som

är

 

"Jag är"




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 570 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-08-10 11:44



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
"jag är" - starka ord i en fin text!
2014-06-08

  aol
så vackert skaldat,
2013-09-14

    ej medlem längre
Poesi som andas skönhet.
2013-08-11

    Dan Myrbeck
Så fin!
2013-08-10

  Siggesdotter
Ett mycket starkt och "gammaltnytt budskap" som står sig igenom tiderna. Något att ständigt meditera över....Tack!
2013-08-10

  Nina.H
Åh.. den är lika vacker på
svenska som engelska...
2013-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP