Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HIMLASTORMANDE MUSIK

 

 

Du kan aldrig spela ut Din roll

som en ideologi

Du kan komma ifrån alla håll

för att sätta någon fri

visst kan DN dödförklara Dig

men det hjälper inte alls

för historien ska försvara Dig

vi ska sjunga för full hals

man kan aldrig portförbjuda Dig

trots att Hoxha har försökt

Du har alltid vind i seglen fast

kyrkans skepp är tungrott trögt

det finns ingen här på jord som Du

Du är underbart unik

så jag brister ut i jubel och

himlastormande musik

LARZ GUSTAFSSON     10/8 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-10 15:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Härliga rader, gillas
2013-08-11

  KattenKin VIP
Du är tillbaka; härligt!
2013-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP