Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÖRDAG I VALBO

här kan jag sitta och

begrunda mina felsteg

och gömma huvudet i sanden som en struts

här kan jag grävas ner i

avsteg och i snedsteg

och låta omvärlden besudlas av min smuts

här kan jag sitta och

betrakta vackra damer

som är som pärlor i en mussla av kommers

i detta köpcentrum

som snart har gamla anor

där jag satt mig ner och uttryckt mig på vers

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    10/8 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-10 15:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Det är fint att sitta och iaktta
på platser där människor rör sig
2013-08-11

  KattenKin VIP
Skönt att sätta sig ner ute på stan o skriva sådär. Själv har jag svårt att koncentrera mig i ruschig miljö, men det känns lite Hemingway över det. Bra text!
2013-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP