Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonsamling

När jag klev över tröskeln
såg jag ljuset
det glimmande ljuset
som glittrade i det
daggvåta gräset.
Det var fridfullt
tyst,
vindens susande
blåste i mitt hår
smekte min kropp
jag tog ett djupt andetag.
Jag lever,
skönt,
härligt,
tack för livet
ännu en dag,
tänkte jag ödmjukt
medan jag tog mina
steg i det våta gräset
mot torrdasset..
så här ska alla mina
dagar kännas,
oavsett när.





Fri vers av Shifra
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-11 09:36



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
I all enkelhet finns genuin lycka!
2013-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Shifra