Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan gränser flyttas

när hjärtat är i rus

värme kylas

när det pumpar

åt ett håll

kan distanser närmas

av  vibrationer

kan leenden smitta

kan melodier spelas

i tystnad

takter hållas

ovetandes

jämna,

 

 

 

såklart de kan.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-13 23:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen ömt och fint!
2013-08-14

    glasa VIP
åh,
så den lyser
lugnar och värmer
2013-08-14

    ej medlem längre
En väldigt vacker text...
2013-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP